Αγαπητοί Κύριοι… Απευθυνόμεθα σε σας προσδοκώντας σε μια σχέση φιλίας και συνεργασίας μαζί σας.

Εκπέμπουμε από την πόλη του Άργους καλύπτοντας την ευρύτερη περιοχή του Νομού μας και περιοχές γειτονικών Νομών.
Λειτουργώντας όλο το 24/άωρο με πολύ μουσική συνεργαζόμενοι με τα καλύτερα διαφημιστικά studio και με τις καλύτερες δισκογραφικές εταιρείες καλύπτοντας τις ανάγκες και του ποιόν απαιτητικών  ακροατών μας.
Ο ΡΥΘΜΟΣ FM (πρώην STAR channel) εκπέμπει από το 1987 καλύπτοντας μια μεγάλη περιοχή της Β.Α. Πελοποννήσου με επίκεντρο την πόλη του Άργους.
Με ιδιαίτερη ευαισθησία και υπευθυνότητα έχει αποκτήσει ένα σημαντικό ακροατήριο. Από το 1990 ο σταθμός πλέον εκπέμπει επαγγελματικά υπό τη διεύθυνση ενός ανθρώπου με σημαντικό παρελθόν στα ραδιοφωνικά δρώμενα της Αργολίδος, τον οποίο πλαισιώνουν μια σειρά έμπειρων συνεργατών.
Με νέες ιδέες και όρεξη για δημιουργική δουλειά, στοχεύουμε στην ποιοτική αναβάθμιση καθώς και στην ανάδειξή μας ως τον καλύτερο ραδιοσταθμό του νομού.
Αξιοποιώντας στο έπακρο τις τεχνολογικές εξελίξεις, ο σταθμός μας έχει εξοπλισθεί με τα τελειότερα συστήματα αναπαραγωγής και εκπομπής ήχου, προσφέροντας στον ακροατή την αίσθηση της απόλυτης ηχητικής πιστότητας.
Η μεγαλύτερη εξέλιξη της τεχνολογίας αποδεικνύετε από την σελίδα μας στο Internet www.rythmosweb.gr και το προσωπικό μας Email που και εκεί μπορείτε να διαφημίζεστε σε όλη την Ελλάδα και όλο το κόσμο με πολύ μικρό κόστος.
Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι οι ακροατές μας ακούνε Live και στο Internet και μπορούνε να επικοινωνήσουνε μαζί μας μέσο Internet Live και να κάνουν chat μαζί μας την ώρα των εκπομπών.
Δίνοντας έμφαση στις προτιμήσεις όλου του ακροατηρίου, διαμορφώσαμε ένα πρόγραμμα ευέλικτο, ικανό να απευθυνθεί σε όλες τις ηλικίες και απαιτήσεις.
Οι επιλογές μας στο μουσικό τμήμα του σταθμού καλύπτουν από ελληνικά τραγούδια, με προσεκτική επιλογή στις ώρες που το κάθε ένα μεταδίδεται.
Η εδραίωσή μας ως σταθμού δυναμικού, ενημερωμένου και ικανού να κρατάει τους ακροατές του, επιβεβαιώνεται από το ακροατήριο μας.
Η διαφήμιση σε μας αποτελεί τον προσφορότερο τρόπο επικοινωνίας και προβολής σας στο ευρύτατο ακροαματικό κοινό στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Απευθυνθείτε στο Διαφημιστικό Τμήμα του Σταθμού μας με την βεβαιότητα μίας αποδοτικής και πρόσφορης συνεργασίας μαζί μας.

 

ΕΜΒΕΛΕΙΑ - ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

5 ΑΥΣΤΗΡΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΡΥΘΜΟ:
  1. Έχει την μεγαλύτερη ακροαματικότητα και ακτίνα εκπομπής σε όλο το νομό και γύρο περιοχές.
  2. Έχει τις τελειότερες μουσικές επιλογές σε ελληνικά τραγούδια αφού ο ΡΥΘΜΟΣ FM είναι μουσικός καθαρά σταθμός και αχρωμάτιστος.
  3. Ανταποκρίνεται πλήρως στις διαφημιστικές ανάγκες των πελατών του με πλήρες εξοπλισμένο studio και με τα τελειότερα μηχανήματα ήχου και εκπομπής τελευταίας τεχνολογίας.
  4. Είναι ο πρώτος σταθμός της Αργολίδας από το 1987 ως νόμιμος τότε ερασιτεχνικός μουσικός σταθμός και από το 1989 έως και σήμερα σαν επαγγελματικός σταθμός με όλες τις νόμιμες προδιαγραφές.
  5. Εκπέμπει & μέσο Windows Media, Win Amp, & Real Player με: 96kbps, 44.1 kHz, Stereo και με: 128kbps, 44.1 kHz, Stereo, ακούγετε σε όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο και έχει πλήρες επικοινωνία Flash Chat με τούς ακροατές.

 

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι οι ακροατές μας ακούνε live 24 ώρες το 24/ωρο από δύο διαφορετικά streaming, ανάλογα me την ταχύτητα που διαθέτη ο κάθε user, με: 64 kb/s, 44.1 kHzStereo, με 96 kb/s, 44.1 kHzStereo και με 128 kb/s, 44.1 kHz,Stereo. Εκτός από τους player της σελίδας μας, μας μεταδίδουν πολλά ραδιοφωνικά και ραδιοτηλεοπτικά portal, π.χ. mobiradioeRadioTv,Live24, tunein κ.α.

 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
Ραδιοφωνικός Σταθμός Νομού Αργολίδας «ΡΥΘΜΟΣ 103.8 FM

Παπαρηγοπούλου 8 - 21200 Άργος - Τηλεφωνικό Κέντρο : +30 2751 500 911
WebSite: http://www.rythmosweb.gr - ζητήστε μας να σας στείλουμε τιμοκατάλογο:

.

 

Copyright © 2016 | 24SERVER.gr for RYTHMOS FM / WEB | All Rights Reserved.